Vacatures

Wij zoeken

Teamplayers

Koks en Sfeermakers 2.0 M/V

TEAM D.O.G.

De Oude Gasfabriek (D.O.G.) heeft op 16 november 2016 haar deuren geopend en sindsdien maken we een enorme groei door. We zijn net iets anders dan de rest en dat wordt beloond. We hebben een leuk TEAM en willen dat graag versterken met verschillende nieuwe collega’s. Hiervoor zijn we op zoek naar ervaren horeca toppers in verschillende rollen, die hun sporen hebben verdiend en toe zijn aan een volgende uitdaging in een unieke omgeving met een bijzonder aanbod.

We hebben gekozen voor een inrichting van de personeelsbezitting op basis van verschillende rollen. Wij geloven erin, dat als je de juiste rollen vertegenwoordigd hebt op de werkvloer, je als TEAM het beste kan functioneren. Zo zal je als onderdeel van ons TEAM verschillende rollen kunnen invullen en dat geeft ons de ruimte om een aantrekkelijke werkgever te zijn met voldoende uitdagingen. Stel dat je ambitie ligt in de werkzaamheden van een andere rol, dan hebben wij de flexibiliteit zo georganiseerd, dat je de kansen geboden krijgt om je ook in een dergelijke rol te ontwikkelen.

Hou je van verantwoordelijkheden en weet je daarmee om te gaan, dan ga jij je zeker thuis voelen bij D.O.G.!

Kom bij ons TEAM!

kok

Een uitgebreide kaart (vlees, vis en vegan) en dat dan ook nog op een voor Noord Nederland unieke manier bereiden, vraagt om bijzonder personeel in de keuken. Werken met de X-oven en alle daarbij behorende voorbereidingen, maakt het uniek om in onze keuken aan het werk te zijn. De producten die wij aan onze gasten presenteren zijn van hoge kwaliteit en zullen dan ook ook met de juiste aandacht en liefde voor het product bereid moeten worden. Het TEAM van koks dat er nu staat hebben hun strepen verdiend op verschillende niveau’s. Dan hebben we het over de betere lunch en diner gelegenheden tot en met niveau van Chef van sterren restaurants in binnen en buitenland. Daarnaast hebben we veel erving in het opleiden van personeel en willen we iedereen op een hoger niveau brengen, inclusief onszelf.

Sfeermaker 2.0?

In een unieke omgeving heb je bijzondere mensen nodig om er een geslaagde ervaring van te maken.  Niet alleen een snelle bediening en correcte houding maken een bezoek aan D.O.G. tot een succes. Het is net dat beetje extra, wat de beleving compleet maakt. Dit is niet voor iedereen weggelegd en daarom zijn wij op zoek naar versie 2.0 van de sfeermakers in Groningen.

Sfeermaker:
Definitie: Iemand die door wat hij/zij doet, zorgt voor een gepaste sfeer.

nieuwe uitdaging?

Wij hebben die gelukkig ook! We zijn een aantal maanden verder en hebben een groot deel van de lopende zaken op orde. Door het mooie succes en de toenemende vraag, hebben we behoefte aan mensen die ons weer verder kunnen helpen. Niet de mensen die doen wat we vragen, maar juist de mensen die ook met ons meedenken en open staan voor vernieuwingen, dat maakt ons het TEAM D.O.G. In de komende periode gaan we ook ons terras inrichten en daarvoor zullen we ook de juiste mensen aan boord moeten halen.

Herken jij jezelf in bovengenoemde en ben je toe aan de volgende stap in je ontwikkeling en wil je ook graag werken in een organisatie waarin kennisdeling belangrijk is, dan willen wij graag kennis met je maken en samen met je van gedachten wisselen over invulling van je rol binnen ons TEAM D.O.G.

weet jij iemand?

Mocht je iemand weten met de nodige ervaring, die goed zal passen en een mooie aanvulling zal zijn voor ons TEAM, dan willen we dat natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Weet jij een geschikte sfeermaker bij ons te introduceren en gaan we over tot een dienstverband, dan willen we je aan het einde van de proeftijd een drie-gangen Chef’Special voor twee personen aanbieden als blijk van waardering.


In welke functie heb jij interesse?

Functie?

Graag je CV* uploaden in Word of PDF formaat (verplicht)


LET OP! Als u gebruik maakt van mail van hotmail.com of live.com, dan kan het wezen dat onze reactie bij u als spam gezien wordt.